Pendidikan Guru

PPGUUM


Site Owner
Joined Mar 21 2011
Actions
General Info

MALE
82 years old

Site Memberships

Pendidikan Guru

Recent Activity

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

You must be a member to comment on this page. Sign In or Register

3 Comments

Reply yunus
11:05 PM on March 1, 2012 
Assalamualaikum...
Dr... DKG 5/2 tu kat mana ek.. Boleh letakkan papan tanda untuk panduan tak nanti ... Al;maklum, pagi2 nanti bukannya perasan sangat..
Reply Mohd Ramli@Azahar
11:51 AM on April 23, 2011 
Harap pihak UUM maklumkan kepada saya apakah masalah sebenar dengan borang perjanjian saya.Terkejut dibuatnya nama ada dalam senarai panjang borang yang tidak lengkap!
Reply noor azman
12:28 PM on April 13, 2011 
Assalam..Dr..saya amat berharap agar web uum yang bakal dibina tu telah diambil kira untuk user yang menggunakan broadband..maksud saya di sini ialah sesetengah user broadband ni tidak semuanya mendapat liputan 3G, oleh itu sekiranya web tu nanti terdapat banyak grafik ianya akan melambatkan user untuk memasuki laman forum tersebut nanti. Senario yang banyak berlaku pada masa sekarang ialah kecurian kabel telefon, oleh itu sesetengan dari kami terpaksa menggunakan broadband bukannya streamyx, oleh itu besar harapan agar pembinaan laman forum itu nanti mengambil kira faktor yang saya nyatakan itu tadi bagi mengelakkan masalah yang bakal timbul oleh user yang menggunakan broadband. Harap mendapat perhatian dan pertimbangan dari pihak UUM.